Tietoa meistä

 

Alexandra's Norrskatalla on oikea, alkuperäinen saaristoparatiisi. 

 Tuletpa meille veneellä, autolla, yhteysaluksella tai pyörällä, toivotamme sinut tervetulleeksi vieraaksemme. Ostoksilla voit käydä saaristokaupassamme, jonka valikoima on laaja. Hyllyissämme on kaikkea, mitä saaristoreissulla tarvita saattaa. Ravintolassamme voit nauttia annoksen A'la Carte-listaltamme tai vaikka napata pizzan mukaasi. Sään salliessa voit ihailla maisemia, esimerkiksi viinilasillisen äärellä. Huonommalla säällä lämmin ruokasalimme tarjoaa tuulensuojan. Tilauksesta voimme myös lämmittää kelluvan puusaunamme.

  Vierassatamalaiturimme on suojattu satama, jossa on paikka kahdellekymmenelle veneelle. Polttoainettakin on tarjolla aivan Alexandra's:n vieressä olevalta SEO-asemalta. 

  Norrskata on saari Turun saaristossa, lauttayhteyksien päässä. Vaikka saari onkin pieni, ja vakituisia asukkaita vain noin 60henk, aktiviteettejä on monia. Esimerkiksi saaren ympäri kulkeva 10km asfaltoitu reitti taittuu mukavasti kävellen, hölkäten tai vaikka vuokrapyörällämme. Reitiltä voi myös poiketa luontopolulle, joka on noin 2.5km metsäpatikointia. Lähellä on  myös uimaranta, lentopallokenttä (pallon saa lainata meiltä), tenniskenttä (mailat, ja pallot vuokrattavissa meiltä). "Kultturellia" viihdykettä saarellamme tarjoaa Koulumuseo. Saarella on myös useita yrittäjiä, jotka tarjoavat mökkejä vuokralle lyhyelle tai vaikka pidemällekin vierailulle.

Kaikissa mieltäaskarruttavissa asioissa Alexandra's:in väki neuvoo mielellään.

Tervetuloa meille Alexandra's:iin Norrskatalle, perheyritykseen saaristossa.